De beste krultangen van 2024 die je zal vinden

woman in black long sleeve shirt holding black smartphone

Het is ochtend. Je staat voor de spiegel, klaar om je ochtendhaar te temmen en jezelf een stijlvolle look te bezorgen. Maar dan komt de grote vraag: hoe krijg je het voor elkaar om de perfecte krullen te maken? Precies, je raadt het al, dat kan alleen maar als je de beste krultang hebt. Niks geen gezeur met dat oude ding dat al vijftien jaar in de kast ligt, het is tijd voor een nieuwe!

Omdat er tegenwoordig zoveel opties zijn op de markt, snappen we dat je het vinden van die perfecte krultang nogal een optie vindt. Geen paniek, want wij zijn hier om je te helpen. We hebben een mooie selectie gemaakt van een aantal van de beste krultangen die je op dit moment op de markt kan vinden. Onze lijst is dan ook geen ranglijst, maar gewoon een lijst uit tangen waar je uit kan kiezen. Jijzelf moet er straks mee krullen, dus dan moet je ook zelf kunnen beslissen met welke tang je dat gaat doen, toch?

Navado: Easystyler Pro – Airstyler krultang 6-in-1 Multistyler Föhn

Prijs: €255,00

Een beetje richting het straatje van de Dyson Airwrap, maar dan anders. Deze krultang werkt namelijk door middel van warme lucht. Je haren zullen er als het ware automatisch in worden gezogen, zodat je zelf ook niet eens moeite hoeft te geven om het te krullen. Binnen een mum van tijd heb jij dus het kapsel van je dromen: glanzende krullen in de stijl die jij graag wil. Het allergrootste voordeel is natuurlijk dat je je haar niet beschadigd met hitte, dus het maakt in principe niet uit als je het ding de elke dag wil gebruiken. En ja, het is een investering, maar nee, het is absoluut je geld waar. Vinden wij dan. En alle andere 300+ mensen die een review van 4,7/5 sterren hebben achtergelaten.

Remington: Krultang Keratin Protect

Prijs: €25,00

Dat je per se honderden euro’s moet uitgeven aan een krultang, slaat natuurlijk nergens op. Tenminste, wij denken maar zo: als iets werkt, dan werkt het. Als er veel mensen tevreden zijn met een product van ‘maar’ vijfentwintig euro, dan is het toch prima om het hier verder bij te laten? Anyway, deze prachtige, professionele krultang van 19-28 mm zal ervoor kunnen zorgen dat je in lang haar een hele mooie slag kan maken. Heb je wat korter haar en kam je de krullen bijna niet uit, dan zullen de krullen wat compacter zijn. Gezien het verhitten van je haar niet het allerbeste is dat je voor je haar kan betekenen, is het wel van groot belang dat je een heat protector gebruikt.

Bestope: 6 in 1 Krultang met opzetstukken

Prijs: €59,99

Niet één, niet twee, maar wel zes opzetstukken worden bij deze krultang levert. Dan denk je misschien meteen dat je die niet nodig hebt. Nou, we will prove you wrong. Het is namelijk zo dat je met al die verschillende opzetstukken veel variaties kan bereiken. Losse krullen, slag, golvende krullen of een natuurlijke look, het is voor ieder wat wils. Het is eveneens fijn dat dit pakket wordt geleverd met een warmtebestendige handschoen, zodat je niet per ongeluk een brandwond op je hand kan veroorzaken. Ook is de tang zeer snel op temperatuur en kan je vrijwel direct aan de slag. Begin een keer met de laagste temperatuur (60 graden) en zie wat het met je haren doet!

Largolash: 5-in-1 Fohnborstel 

Prijs: €67,95

Joe, joe. We gaan weer terug naar een föhnborstel in plaats van een ‘echte’ krultang, want ook daarvan zijn er tegenwoordig mooie varianten van te vinden. En er is schijnbaar een grote markt voor, want gewild is het zéker bij een hoop klanten. In ieder geval zegt de 5-in-1 in dit geval weer iets over de vijf opzetstukken die bij de borstel worden geleverd. Wederom doen ze dit, zodat jij van allerlei verschillende krullen kan maken. Vergeet trouwens niet om na het föhnen van elke krul het haar 10 seconden lang te koelen. Dit zorgt ervoor dat de krullen daadwerkelijk blijft zitten. Want, eerlijk is eerlijk, alles wat je met een krultang krult, blijft vaak langer zitten. Maar dat is dan ook slechter voor je haar, zoals je nu wel weet.

Simver: Professionele Steampod

Prijs: €54,95

We houden van afwisseling. Dat zie je dan ook wel aan deze ‘krultang’ die we hebben geselecteerd. Want inderdaad, je zou dit van origine kunnen classificeren als een stijltang. Echter zijn er vandaag de dag genoeg technieken waardoor je met je stijltang ook krullen kan maken. Gezien de goede reviews die deze tang heeft gekregen, vonden we het de moeite waard om deze aan je uit te lichten. Een paar feitjes: de maximale temperatuur ligt op 235 graden Celsius. Verder zijn er nog 5 andere instelbare temperaturen die je kan aanhouden. Je haar ‘bakken en braden’ hoeft dus niet meteen. Bovendien krijg je er een gratis watertube bij én kunnen we je vermelden dat de tang is gemaakt met keramische platen. Dit zou minder schadelijk moeten zijn voor je haar. Tenminste, dat is de bedoeling dus.

Conclusie

Voordat je je haar weer in de krul gooit, zullen we even stilstaan bij wat we hebben besproken. Een goede krultang kan echt een gamechanger zijn als het gaat om het stylen van je haar. Het is belangrijk om er een te kiezen die past bij jouw haartype, gewenste stijl en vaardigheidsniveau. Of je nu gaat voor strakke krullen, losse golven of iets daar tussenin, met de juiste krultang in je hand, ben je klaar om je haar elke dag te transformeren. Dus, selecteer een krultang uit bovenstaande lijst, schaf ‘m aan, experimenteer erop los en laat je creativiteit de vrije loop. Voor je het weet, zul je elke dag met een prachtige krullenbos de deur uitstappen!

vorige blog

Alles over microblading wenkbrauwen van a tot z uitgelegd

volgende blog

De ‘butterfly cut’ is terug van weggeweest

withemes on instagram