Coely partner, leeftijd, lengte en meer

red music for the people LED light

Ja, Beyonce is super gaaf. En inderdaad, wat iemand als Eminem heeft bereikt de afgelopen jaren, doen we hem niet na. Echter vinden we het stiekem nog altijd het leukste, wanneer iemand uit ons eigen land muzikaal gezien hele mooi dingen neerzet. Zo kent iedereen bijvoorbeeld wel Stromae, maar wat dacht je van de enige echte Coely?

Deze blog zullen we namelijk wijden aan haar. We vertellen je over haar carrière, over onderwerpen uit haar privéleven en nog veel meer. Het is namelijk ook niet niks wat zij al heeft gedaan. Wij hopen in elk geval dat ze nog veel van haar laat horen en dat jullie massaal gaan luisteren. Want, zo schijnt het vaak te gaan, als er meer publiek is, zijn er ook meer optreden. En laten we daar nu net geïnteresseerd in zijn…

Wie is Coely?

Coely kennen we als een muzikaal artiest, of eigenlijk als rapper. Al meer dan een decennia geleden, begon ze met het maken van muziek. In 2012 vond misschien wel de eerste hoogtepunt plaats. Toen tekende ze bij een eerste, onafhankelijke platenlabel.

In de jaren later werden verschillende ep’s en singles uitgebracht. Ze won in die tijd meerdere prijzen en ook nu is ze nog hard bezig met het timmeren aan haar carrière. Misschien ken je haar hit ‘Don’t Care’ of ‘Celebrate’ wel. Het zijn stuk voor stuk nummers welke haar eigen stijl goed vertolken. Haar stijl? Dat is overigens een mix van heel veel verschillende muzieksoorten. Het trekt mensen uit vanuit allerlei generaties en het laat zien wat voor ware performer zij is. Als je Coely nog nooit live hebt gezien, zoek haar alsjeblieft dan een keer op. Je weet oprecht niet wat je ziet. Het is alles wat je er van verwacht, en meer. Om alvast even in de stemming te komen, hebben we een paar liedjes toegevoegd die je zo kan afspelen.

Goed, nu klinkt het alsof het een wereldster is, maar dat is het (nog) niet. We zijn alleen erg enthousiast

Een carrière in de tv-wereld

Naast het feit dat Coely nog steeds regelmatig muziek uitbrengt, kan je haar ook ergens anders van kennen. Zo deed ze in 2023 mee aan het programma ‘The Masked Singer’. Hier was ze vermomd als Raaf, waarmee ze uiteindelijk de derde plek behaalde. Vanaf 2023 zal je haar zien shinen als coach in ‘The Voice Kids Vlaanderen’. Zijn wij even blij dat het bij ons nog wel op de buis is en dat het niet, zoals in Nederland het geval is, het is geboycot.

Hoewel we niet precies weten waarom de switch zo opmerkelijk naar televisie wordt gemaakt, vinden we het wel leuk om op die manier Coely wat beter te leren kennen. Over het beter leren kennen van Coely gesproken, we vertellen je graag over wat zaken uit haar privéleven.

Privé

Dat een artiest alleen een artiest is, kan bijna niet. Want, zo blijkt bij wel meer meer mensen, hun privé heeft altijd invloed hoe je wordt gevormd. We zullen daarom een aantal punten behandelen en we starten bij haar leeftijd.

Leeftijd en lengte

Coely werd geboren op 5 januari 1994. Dat betekent dat ze in 2024 alweer dertig jaar is geworden. Ze is inmiddels al een aantal jaar getrouwd en heeft zelfs al een kind, daarover later meer. Hoewel ze dertig is, hebben wij het gevoel dat ze nog steeds ergens in haar mid-twintiger jaren bevindt. Ze is immers zo’n knappe vrouw, waar de leeftijd echt nog niet van te zien is.

Een onderwerp waar ook veelmensen geïnteresseerd in blijken te zijn, is de lengte van Coely. Helaas hebben we hier geen informatie over en kunnen je dus niet vertellen of ze bijvoorbeeld veel groter is dan gemiddeld. It is what it is, zullen we maar zeggen.

Partner

Een onderwerp waar wij in elk geval erg geïnteresseerd in zijn, is de partner van Coely. Ze is in 2019 met hem getrouwd en heeft inmiddels ook al een kindje gekregen. Wie de partner is, dat is niet zo’n moeilijke vraag om te beantwoorden. Het is namelijk niemand minder dan Ben Becqué.

Nee? De naam zegt je niks? Nou, ons eigenlijk ook niet heel veel. Op zijn Instagram staat dat hij zaakvoerder is bij de DAB Groep Dendermonde en coach bij een basketbalvereniging. We weten dat Ben niet echt vaak in de schijnwerpers staat en dat is oké. Wel leuk dat er af en toe nog een kiekje op de Instagram van Coely verschijnt, zodat we goed kunnen bekijken hoe die er nu eigenlijk uit ziet, zoals te zien op onderstaande foto.

Het kindje dat tussen hen in zit, is Jabari Jean Becqué. Hij is op 16 juni 2021 geboren, midden in de corona pandemie. Van de kleine wordt ook niet heel regelmatig iets gedeeld, wat waarschijnlijk met privacyredenen te maken heeft. Hoe dan ook ziet hij er super uit en heeft hij ongetwijfeld de liefste ouders van de wereld.

Conclusie

Coely is een getalenteerde Belgische zangeres en rapper die bekend staat om haar unieke stijl en krachtige stem. Met haar verschillende muziek heeft ze indruk gemaakt op zowel nationale als internationale podia. Haar muziek, een mix van hiphop, soul en R&B, spreekt een breed publiek aan en haar optredens zijn energiek en meeslepend. Coely is zonder twijfel een (rising) ster die de muziekscene blijft veroveren met haar passie en talent. Op naar nog meer van Coely in de toekomst!

vorige blog

Neuspiercing litteken: voor altijd een gat of toch niet?

volgende blog

Lip flip nadelen, ervaringen en meer

withemes on instagram